БЛЮДО В ОДНІЙ КАСТРУЛІ З ПЕЧЕНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ

Almette

cередній

обід

тепла

невегетаріанський

БЛЮДО В ОДНІЙ КАСТРУЛІ З ПЕЧЕНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ

Інгредієнти

1 цвітна капуста + оливкова олія + сіль

1 велика цибулина

2 зубчики часнику

5 столових ложок оливкової олії

8-10 скибок бекону

2 банки помідорів

склянка бульйону

сіль, перець

2 вершкові сирки Almette

зелень петрушки

1 велика селянська булка

Cпосіб приготування

Ділимо цвітну капусту на суцвіття, кладемо її на лист, застелений папером, зрошуємо оливковою олією, посипаємо сіллю і запікаємо 15 хвилин при 200 градусах. Цибулю нарізуємо кубиками, часник нарізуємо на тонкі скибочки. У великій каструлі розігріваємо олію. Додаємо цибулю і часник і трошки підрум’янюємо. Кладемо шматочки бекону. Додаємо дві банки помідорів, все перемішуємо. Доливаємо бульйон, перемішуємо. Через кілька хвилин додаємо запечену цвітну капусту. Накриваємо каструлю, зменшуємо вогонь і варимо страву 10 хвилин. Як звариться, додаємо до готової страви сирок Almette. Все посипаємо подрібненою зеленню петрушки. За цей час намазуємо булочку сирком Almette і кладемо смажений хрусткий бекон на сир.

Смачного!