





Almette
cередній
обід
тепла
невегетаріанський
БЛЮДО В ОДНІЙ КАСТРУЛІ З ПЕЧЕНОЮ ЦВІТНОЮ КАПУСТОЮ
Інгредієнти
1 цвітна капуста + оливкова олія + сіль
1 велика цибулина
2 зубчики часнику
5 столових ложок оливкової олії
8-10 скибок бекону
2 банки помідорів
склянка бульйону
сіль, перець
2 вершкові сирки Almette
зелень петрушки
1 велика селянська булка
Cпосіб приготування
Ділимо цвітну капусту на суцвіття, кладемо її на лист, застелений папером, зрошуємо оливковою олією, посипаємо сіллю і запікаємо 15 хвилин при 200 градусах. Цибулю нарізуємо кубиками, часник нарізуємо на тонкі скибочки. У великій каструлі розігріваємо олію. Додаємо цибулю і часник і трошки підрум’янюємо. Кладемо шматочки бекону. Додаємо дві банки помідорів, все перемішуємо. Доливаємо бульйон, перемішуємо. Через кілька хвилин додаємо запечену цвітну капусту. Накриваємо каструлю, зменшуємо вогонь і варимо страву 10 хвилин. Як звариться, додаємо до готової страви сирок Almette. Все посипаємо подрібненою зеленню петрушки. За цей час намазуємо булочку сирком Almette і кладемо смажений хрусткий бекон на сир.
Смачного!