БУРГЕР З РВАНИМ М’ЯСОМ, ALMETTE ТА ОВОЧАМИ

Almette

cередній

обід

тепла

невегетаріанський

БУРГЕР З РВАНИМ М’ЯСОМ, ALMETTE ТА ОВОЧАМИ

Інгредієнти

1 кг ребер

4 зубчики часнику

склянка кетчупу

2 столові ложки соєвого соусу

2 столові ложки меду

сіль, перець

4 булки для бургерів

4 листки салату

2 вершкові сирки Almette

4-6 морквин

2 буряки

оливкова олія

Cпосіб приготування

За день до приготування бургерів пораємось з ребрами. Миємо ребра, осушуємо і ріжемо ножем на окремі порції. Часник подрібнюємо, змішуємо зі спеціями, соєвим соусом, медом та кетчупом. Натираємо м’ясо маринадом і залишаємо  накритим на 12 годин у холодильнику. За годину до запікання виймаємо м’ясо з холодильника, перемішуємо, укладаємо на листі, застеленому папером для випікання. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо м’ясо впродовж години. Разом з м’ясом можна запекти овочі. Моркву ріжемо уздовж навпіл, невеликі буряки загортаємо у фольгу. Моркву зрошуємо олією та медом. Запікаємо овочі з ребрами.  Буряк може бути в духовці годину, моркву виймаємо раніше (або докладаємо пізніше) – вона готується 30 хвилин. Відокремлюємо запечене м’ясо від кісток, а буряк нарізаємо скибочками. Перед тим, як скомпонувати бургер, злегка нагріваємо булку, розрізуємо – верх і низ  змащуємо сирком Almette. Кладемо м’ясо, овочі та салат. Смачного 🙂

Смачного!