ГОФРОВАНА КАРТОПЛЯ

легкий

вечеря

тепла

вегетаріанська

ГОФРОВАНА КАРТОПЛЯ

Інгредієнти

4 великі картоплини

2 сирки Альметте вершкові

сіль

олія

улюблена зелень

Cпосіб приготування

Духовку розігріваємо до 200 градусів (термообіг). Картоплю миємо і за допомогою дуже гострого ножа нарізуємо гофровану картоплю – кожні 1-2 мм, але не прорізуємо повністю. Акуратно роз’єднуємо підготовану картоплю пальцями. Натираємо картоплю олією і посипаємо сіллю. Укладаємо на листі, застеленому папером для випікання, і печемо годину. Якщо картопля надто швидко зарум’яниться, зменшуємо температуру до 180 градусів. Перш ніж подати, на дно тарілки викладаємо сирок Almette. На сирок розкладаємо картоплю. Все це можна делікатно скропити оливковою олією і посипати улюбленою зеленню.

Смачного!