





Almette
легкий
сніданок
тепла
вегетаріанська
Грінки з Almette та карамелізованим виноградом
Інгредієнти
- склянка винограду
- столова ложка вершкового масла
- гілочка розмарину
- трохи морської солі
- столова ложка меду
- дві улюблені булочки
- дві столові ложки оливкової олії
- 1 вершковий сир Almette
Cпосіб приготування
Розтоплюємо масло на сковороді.
Кидаємо гілочку розмарину та винограду.
Заливаємо все медом – карамелізуємо протягом декількох хвилин (поки шкірка фруктів не почне трохи тріскатися)
Нарізаємо улюблений хліб скибками.
Розігріваємо на сковороді оливкову олію і обсмажуємо скибочки з двох сторін до золотистої скоринки.
На кожну хрустку скибочку намазуємо сир Almette.
На хліб, змащений сиром, викладаємо виноград.
Можемо полити грінки вершковим маслом зі сковороди, яке змішалося з травами та соком, який пустили фрукти.
Смачного!