Грінки з Almette та карамелізованим виноградом

Almette

легкий

сніданок

тепла

вегетаріанська

Грінки з Almette та карамелізованим виноградом

Інгредієнти

  • склянка винограду
  • столова ложка вершкового масла
  • гілочка розмарину
  • трохи морської солі
  • столова ложка меду
  • дві улюблені булочки
  • дві столові ложки оливкової олії
  • 1 вершковий сир Almette

Cпосіб приготування

Розтоплюємо масло на сковороді.
Кидаємо гілочку розмарину та винограду.
Заливаємо все медом – карамелізуємо протягом декількох хвилин (поки шкірка фруктів не почне трохи тріскатися)
Нарізаємо улюблений хліб скибками.
Розігріваємо на сковороді оливкову олію і обсмажуємо скибочки з двох сторін до золотистої скоринки.
На кожну хрустку скибочку намазуємо сир Almette.
На хліб, змащений сиром, викладаємо виноград.
Можемо полити грінки вершковим маслом зі сковороди, яке змішалося з травами та соком, який пустили фрукти.

Смачного!