ГУРАЛЬСЬКА КАНАПКА З ПЕЧЕНОЮ ЯЛОВИЧИНОЮ І ПОМІДОРАМИ

Almette

легкий

сніданок

холодний

невегетаріанський

ГУРАЛЬСЬКА КАНАПКА З ПЕЧЕНОЮ ЯЛОВИЧИНОЮ І ПОМІДОРАМИ

Інгредієнти

2 великі шматки хліба

1 стейк з яловичини (наприклад ростбіфу 200 г)

1 вершковий сирок Almette

20 маленьких помідорів чері

6 столових ложок оливкової олії

1 столова ложка масла

гілочка розмарину

2 зубчики часнику з шкіркою

сіль, свіжомелений перць

Cпосіб приготування

Перед смаженням м’ясо повинно набрати кімнатну температуру. Розігрійте сковорідку належним чином. Наливаємо олію. На сковорідку кладемо м’ясо. Додаємо розмарин і подрібнений часник. М’ясо підсмажуємо 2,5 – 3 хвилини з кожного боку. М’ясо солимо, посипаємо перцем і перевертаємо. На м’ясо кладемо столову ложку вершкового масла. Смажене м’ясо відкладаємо вбік, щоб відпочило. На ту саму сковорідку кладемо помідори, солимо їх і підсмажуємо 2-3 хвилини. Підсмажені помідори перекладаємо в миску. На тій самій сковорідці підрум’янюємо хліб з обох сторін. Стейк нарізуємо смужками. Підрум’янений хліб щедро намазуємо сирком Almette. М’ясо кладемо на сирок. На м’ясо кладемо помідори. Все це делікатно посипаємо сіллю.

Смачного!