





Almette
легкий
сніданок
холодний
невегетаріанський
ГУРАЛЬСЬКА КАНАПКА З ПЕЧЕНОЮ ЯЛОВИЧИНОЮ І ПОМІДОРАМИ
Інгредієнти
2 великі шматки хліба
1 стейк з яловичини (наприклад ростбіфу 200 г)
1 вершковий сирок Almette
20 маленьких помідорів чері
6 столових ложок оливкової олії
1 столова ложка масла
гілочка розмарину
2 зубчики часнику з шкіркою
сіль, свіжомелений перць
Cпосіб приготування
Перед смаженням м’ясо повинно набрати кімнатну температуру. Розігрійте сковорідку належним чином. Наливаємо олію. На сковорідку кладемо м’ясо. Додаємо розмарин і подрібнений часник. М’ясо підсмажуємо 2,5 – 3 хвилини з кожного боку. М’ясо солимо, посипаємо перцем і перевертаємо. На м’ясо кладемо столову ложку вершкового масла. Смажене м’ясо відкладаємо вбік, щоб відпочило. На ту саму сковорідку кладемо помідори, солимо їх і підсмажуємо 2-3 хвилини. Підсмажені помідори перекладаємо в миску. На тій самій сковорідці підрум’янюємо хліб з обох сторін. Стейк нарізуємо смужками. Підрум’янений хліб щедро намазуємо сирком Almette. М’ясо кладемо на сирок. На м’ясо кладемо помідори. Все це делікатно посипаємо сіллю.
Смачного!