ДЕРУНИ З ЗЕЛЕНОЮ ЦИБУЛЬКОЮ

Almette

легкий

обід

тепла

вегетаріанська

ДЕРУНИ З ЗЕЛЕНОЮ ЦИБУЛЬКОЮ

Інгредієнти

  • 4 великі картоплі (0,5 кг після очищення),
  • пів маленької цибулини,
  • 1 столова ложка пшеничного борошна,
  • 2 яйця, пів чайної ложечки солі,
  • 1 сирок Almette з зеленню,
  • зелена цибулька,
  • свіжомелений перець,
  • олія для смаження

Cпосіб приготування

Картоплю, чистимо, миємо і натираємо на дрібній тертці. Залишаємо картоплю і час від часу зливаємо рідину. Зливаємо рідину 2-3 рази, підсолюємо картоплю, даємо їй трохи відпочити і знову зливаємо рідину. До відцідженої картоплі додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце та борошно. Змішуємо все. Розігріваємо олію на сковорідці (досить багато, щоб деруни гарно підсмажилися). Набираємо картоплю ложкою, кладемо на сковорідку з олією і обсмажуємо до золотистої кольору з двох сторін. Після обсмажування розкладаємо деруни на паперовому рушнику. Деруни розкладаємо на тарілку. На кожну порцію кладемо сирок Almette, і все це разом посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулькою. Млинці з сирком Almette та зеленою цибулькою посипаємо зверху свіжо змеленим перцем.

Смачного!