Домашні пампушки

Almette

cередній

сніданок

тепла

вегетаріанська

Домашні пампушки

Інгредієнти

30 дкг (300 гр.) пшеничного борошна

2 сирки Almette (250 г до бубликів, решту подаємо до готових пампушок)

1 яйце

2 столові ложки сметани 18%

2 столові ложки цукру

1 чайна ложечка порошка до печива, олія для смаження, цукрова пудра

Cпосіб приготування

Просіюємо борошно, додаємо порошок до печива, сметану та вершковий сирок Almette (250 г). Яйце збиваємо з цукром і вливаємо в борошно. Поєднуємо інгредієнти і замішуємо тісто. На дошці, посипаній борошном, розкачуємо тісто (товщиною близько 1 см) і за допомогою склянки вирізаємо кружечки. Беремо маленьку склянку і в кружечках вирізаємо дірки. Нагріваємо олію в каструлі (3/4 каструлі). Обсмажуємо бублики з обох боків до золотистого кольору. Посипаємо пампушки цукровою пудрою і з’їдаємо з сирком Almette

ПОРАДИ АВТОРА:

Варто змішати цукрову пудру з корицею – вона чудово смакує на смажених пампушках

Смачного!