Дріжджові булки з джемом і Almette

Almette

cередній

сніданок

тепла

вегетаріанська

Дріжджові булки з джемом і Almette

Інгредієнти

склянка молока

70 г масла

7 столових ложок цукру

20 г свіжих дріжджів

1 яйце

500 г пшеничного борошна

щіпка морської солі

10 чайних ложок сливового варення

1 вершковий Almette

посипка:

50 г масла

50 г цукру

50 г пшеничного борошна

масло для змазування форми

Cпосіб приготування

В каструлі злегка підігріваємо молоко. Додаємо дріжджі, столову ложку цукру, ложку пшеничного борошна. Змішуємо все. Закваску залишаємо, щоб піднялася. У миску міксера насипаємо борошно, цукор, додаємо яйце та масло. Збиваємо та доливаємо молоко. В кінці додаємо вирощену закваску. Тісто замішуємо міксером і відкладаємо на 40 хвилин щоб підросло. Форму для випікання змащуємо маслом. Відриваємо шматок тіста і розкладаємо його на руці. Кладемо чайну ложечку сирка Almette і чайну ложечку варення. З тіста формуємо булочку і викладаємо її у форму. Так формуємо всі булочки. Готуємо посипку – поєднуємо цукор, борошно та масло. Булочки прикрашаємо посипкою. Форму з булочками відкладаємо щоб вони знову піднялися приблизно на 30 – 40 хвилин. Підняті булочки печемо 45 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів. Спечені булочки відриваємо разом з посипкою і подаємо з сирком Almette та варенням, посипані цукровою пудрою.

Смачного!