





Hochland
cередній
десерти
холодний
вегетаріанська
Еклери з кремом
Інгредієнти
100 г вершкового масла
250 мл води
200 г борошна
4 яйця
120 г вершкового сиру Hochland Klasik
250 г сиру маскарпоне
250 мл 30% вершків
загусник для вершків
2-3 столові ложки цукрової пудри
полуниця
Cпосіб приготування
Розігріваємо масло і воду в каструлі. Кипятимо і з’єднуємо інгредієнти в рідку консистенцію. Додаємо борошно і перемішуємо, поки тісто не почне красиво відходити від країв. Знімаємо сотейник з вогню і остуджуємо тісто.
До охолодженої маси поступово додаємо одне яйце, постійно перемішуючи.
Кладемо готове тісто в кондитерський рукав або викладаємо його на деко, застелене пергаментом, у формі еклерів середньої форми. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. Та охолоджуємо.
Охолоджені вершки збиваємо у високій посудині. Додаємо вершковий сир Hochland Klasik та сир маскарпоне. В кінці перемішування додаємо цукрову пудру та загусник, якщо маса недостатньо стійка.
Розрізаємо еклери навпіл. На одну частину кладемо вершки і подрібнену полуницю. Накриваємо другою частиною, посипаємо цукровою пудрою і все готово!
Смачного!