





Almette
легкий
сніданок
тепла
невегетаріанський
Золоті грінки з Альметте, грушею з грилю та шинкою
Інгредієнти
4 скибочки хліба для тостів
2 столові ложки олії
1 вершковий сирок Almette
1 груша
4 скибочки дозріваючої шинки
морська сіль
петрушка
Cпосіб приготування
З хліба для тостів вирізаємо кружечки. Кожен шматочок змащуємо олією. Скибочки смажимо на сковорідці до золотистого кольору. Грушку нарізуємо скибками і обсмажуємо на сковороді-гриль. Рум’яні грінки намазуємо сирком Almette. На сирок кладемо грушу з грилю. На грінки кладемо скибочки шинки. Грінки посипаємо морською сіллю і зеленню петрушки.
Смачного!