Золоті грінки з Альметте, грушею з грилю та шинкою

Almette

легкий

сніданок

тепла

невегетаріанський

Золоті грінки з Альметте, грушею з грилю та шинкою

Інгредієнти

4 скибочки хліба для тостів

2 столові ложки олії

1 вершковий сирок Almette

1 груша

4 скибочки дозріваючої шинки

морська сіль

петрушка

Cпосіб приготування

З хліба для тостів вирізаємо кружечки. Кожен шматочок змащуємо олією. Скибочки смажимо на сковорідці до золотистого кольору. Грушку нарізуємо скибками і обсмажуємо на сковороді-гриль. Рум’яні грінки намазуємо сирком Almette. На сирок кладемо грушу з грилю. На грінки кладемо скибочки шинки. Грінки посипаємо морською сіллю і зеленню петрушки.

Смачного!