КАРТОФЕЛЬНИЙ КРЕМ З ЧІПСОМ З БЕКОНУ

Almette

cередній

обід

тепла

невегетаріанський

КАРТОФЕЛЬНИЙ КРЕМ З ЧІПСОМ З БЕКОНУ

Інгредієнти

500 г картоплі

1 порей

800 мл – 1 л овочевого бульйону

4 столові ложки олії

2 зубчики часнику

сіль, перець

1 сирок Almette

2 скибочки бекону на кожну порцію.

Cпосіб приготування

Чистимо часник та ріжемо шматочками. Чистимо порей – відрізуємо темну, зелену частину, світлішу нарізуємо. Чистимо картоплю, миємо і нарізуємо на шматочками. Розігріваємо масло в каструлі і додаємо часник. Додаємо порей і картоплю. Все перемішуємо та смажимо близько 10 хвилин. Заливаємо овочі бульйоном, зменшуємо газ і варимо близько 20 хвилин – поки овочі не стануть м’якими. Суп блендуємо до однорідного крему. Крем солимо. Підсмажуємо бекон на сковороді до хрусткого. Гарячий суп наливаємо на тарілку, додаємо порцію сирка Almette. Додаємо в суп хрусткий бекон. Посипаємо все свіжо змеленим перцем. В кінці, перед поданням, можемо прикрасити суп базиліком.

Смачного!