





Almette
cередній
обід
тепла
невегетаріанський
КАРТОФЕЛЬНИЙ КРЕМ З ЧІПСОМ З БЕКОНУ
Інгредієнти
500 г картоплі
1 порей
800 мл – 1 л овочевого бульйону
4 столові ложки олії
2 зубчики часнику
сіль, перець
1 сирок Almette
2 скибочки бекону на кожну порцію.
Cпосіб приготування
Чистимо часник та ріжемо шматочками. Чистимо порей – відрізуємо темну, зелену частину, світлішу нарізуємо. Чистимо картоплю, миємо і нарізуємо на шматочками. Розігріваємо масло в каструлі і додаємо часник. Додаємо порей і картоплю. Все перемішуємо та смажимо близько 10 хвилин. Заливаємо овочі бульйоном, зменшуємо газ і варимо близько 20 хвилин – поки овочі не стануть м’якими. Суп блендуємо до однорідного крему. Крем солимо. Підсмажуємо бекон на сковороді до хрусткого. Гарячий суп наливаємо на тарілку, додаємо порцію сирка Almette. Додаємо в суп хрусткий бекон. Посипаємо все свіжо змеленим перцем. В кінці, перед поданням, можемо прикрасити суп базиліком.
Смачного!