





Almette
легкий
обід
тепла
вегетаріанська
Карі з гарбузом, грибами та Almette
Інгредієнти
три столові ложки олії
половинка невеликого мускатного гарбуза
6 грибів (наприклад печериць)
сіль
два листки кафіру
столова ложка пасти каррі
200 мл кокосового молока
1 вершковий сирок Almette
свіжий коріандр
Cпосіб приготування
З гарбуза усуваємо насіння і нарізуємо його меншими шматочками. Гарбуз чистимо і нарізуємо кубиками. На сковорідці розігріваємо олію. Додаємо гарбуз, перемішуємо. Вимиті гриби нарізуємо довільними шматочками. Гриби додаємо до гарбуза. Все разом солимо і перемішуємо. Додаємо до овочів пасту каррі, перемішуємо все і смажимо декілька хвилин. Доливаємо кокосове молоко, зменшуємо вогонь. Додаємо листя кафіру і перемішуємо. Додаємо в суп вершковий сирок Almette, перемішуємо до моменту, поки не розчиниться. Готуємо страву. Подрібнюємо коріандр і додаємо його в каструлю. Страва готова. Подаємо каррі зі свіжим коріандром і ложкою сирка Альметте.
Смачного!