Карі з гарбузом, грибами та Almette

Almette

легкий

обід

тепла

вегетаріанська

Карі з гарбузом, грибами та Almette

Інгредієнти

три столові ложки олії

половинка невеликого мускатного гарбуза

6 грибів (наприклад печериць)

сіль

два листки кафіру

столова ложка пасти каррі

200 мл кокосового молока

1 вершковий сирок Almette

свіжий коріандр

Cпосіб приготування

З гарбуза усуваємо насіння і нарізуємо його меншими шматочками. Гарбуз чистимо і нарізуємо кубиками. На сковорідці розігріваємо олію. Додаємо гарбуз, перемішуємо. Вимиті гриби нарізуємо довільними шматочками. Гриби додаємо до гарбуза. Все разом солимо і перемішуємо. Додаємо до овочів пасту каррі, перемішуємо все і смажимо декілька хвилин. Доливаємо кокосове молоко, зменшуємо вогонь. Додаємо листя кафіру і перемішуємо. Додаємо в суп вершковий сирок Almette, перемішуємо до моменту, поки не розчиниться. Готуємо страву. Подрібнюємо коріандр і додаємо його в каструлю. Страва готова. Подаємо каррі зі свіжим коріандром і ложкою сирка Альметте.

Смачного!