Макарони з сирним соусом та брокколі

Hochland

cередній

обід

тепла

невегетаріанський

Макарони з сирним соусом та брокколі

Інгредієнти

  • 1 упаковка макаронів tagliatelle(0,5 кг)
  • 1 упаковка крем сиру Hochland в кільці Klasik
  • 1 брокколі
  • 200 грам копченого бекону
  • 250 мл вершків 12%
  • зубчик часнику
  • Перець, сіль

Cпосіб приготування

Приготувати пасту аль денте. Збланшувати брокколі (розділити на суцвіття, покласти на ситечко, поставити ситечко в каструлю з окропом і бланшувати протягом 1-2 хвилин). На сковороді обсмажити нарізаний кубиками бекон, а потім додати часник, витиснути часникодавкою. До приготовлених макаронів перекласти броколі, додати підсмажений бекон з часником. Вершки розігріти в каструлі, додати вершковий сир Hochland, перемішувати, доки всі інгредієнти не з’єднаються. Вилити суміш у посуд з макаронами та іншими інгредієнтами. Додати сіль і перець за смаком.

Смачного!