





Hochland
cередній
обід
тепла
невегетаріанський
Макарони з сирним соусом та брокколі
Інгредієнти
- 1 упаковка макаронів tagliatelle(0,5 кг)
- 1 упаковка крем сиру Hochland в кільці Klasik
- 1 брокколі
- 200 грам копченого бекону
- 250 мл вершків 12%
- зубчик часнику
- Перець, сіль
Cпосіб приготування
Приготувати пасту аль денте. Збланшувати брокколі (розділити на суцвіття, покласти на ситечко, поставити ситечко в каструлю з окропом і бланшувати протягом 1-2 хвилин). На сковороді обсмажити нарізаний кубиками бекон, а потім додати часник, витиснути часникодавкою. До приготовлених макаронів перекласти броколі, додати підсмажений бекон з часником. Вершки розігріти в каструлі, додати вершковий сир Hochland, перемішувати, доки всі інгредієнти не з’єднаються. Вилити суміш у посуд з макаронами та іншими інгредієнтами. Додати сіль і перець за смаком.
Смачного!