Макарон Almette з в’яленими помідорами

Almette

легкий

обід

тепла

невегетаріанський

Макарон Almette з в’яленими помідорами

Інгредієнти

1 куряче філе

2 зубчики часнику

3 столові ложки олії

сіль, перець

солодкий перець

10 в’ялених помідорів

2 вершкові сирки Almette

200 г макрону з цільнозернового борошна

Cпосіб приготування

Вимийте м’ясо, очистіть його, наріжте невеликими шматочками, приправте сіллю, чорним і червоним перцем. Чистимо часник та ріжемо тонкими скибочками. На сковорідці розігріваємо олію, додаємо часник. Через деякий час, коли починає пахнути, додаємо куряче м’ясо. М’ясо обсмажуємо до золотого кольору (7-10 хвилин) на невеликому газі, додаємо тонко нарізані сушені помідори. Макарон варимо в підсоленій киплячій воді „al dente”. Зварений макарон прямо з каструлі пересипаємо на сковорідку з куркою. Додаємо 1/5 черпака води в якій варився макарон. Все перемішуємо таким чином, щоб макарони перемішався зі смаком зі сковорідки. В кінці зменшуємо газ, додаємо цілий сирок Almette і приправляємо страву до смаку.

Смачного!