Перепічка з Almette, беконом і яблуком

Almette

cкладний

вечеря

тепла

невегетаріанський

Перепічка з Almette, беконом і яблуком

Інгредієнти

перепічка (6 шт):

  • 400 г пшеничного борошна
  • 200 мл гарячої води
  • 1 чайна ложка солі

 

додатково:

  • 2 сири Almette з травами
  • 12 скибочок бекону
  • 3 яблука
  • зелень петрушки

Cпосіб приготування

Повільно вливаємо гарячу воду до пшеничного борошна, додаємо сіль і замішуємо тісто.
Воно повинно бути гладким і пружним.
Накриваємо тісто тканиною і даємо йому відпочити приблизно 30 хвилин (за цей час виділиться клейковина).
Тим часом на сухій сковороді обсмажуємо скибочки бекону – поки вони не стануть хрусткими.
Обсмажуємо скибочки яблук на жирі, розтопленому з бекону.
Все відкладаємо на бік.
Розділяємо тісто на 6 частин. Кожну з них дуже тоненько розкачуємо.
Випікаємо кожен корж з двох сторін на сковороді протягом 3-4 хвилин.
Теплі коржі змащуємо сиром Almette з травами.
На кожен корж викладаємо хрусткий бекон та солодкі м’які яблука.
Посипаємо це все петрушкою.

Смачного!