





Almette
cередній
десерти
тепла
вегетаріанська
Печивоз гарбуза з Almette
Інгредієнти
300 г пшеничного борошна
1 чайна ложка порошка для печива
1 чайна ложка соди
3/4 чайної ложки солі
2 чайні ложки кориці
140 г масла
150 г дрібного коричневого цукру
1 яйце
240 г пюре з гарбуза
1 вершковий сирок Almette
100 г цукрової пудри
Cпосіб приготування
У миску насипаємо пшеничне борошно. Додаємо порошок для печива, соду, корицю. Додаємо цукор, все перемішуємо. У другу миску кладемо пюре з гарбуза, масло і яйце. Все це змішуємо. Додаємо в пюре сухі інгредієнти. Масу міксуємо, поки всі інгредієнти не поєднаються. Якщо маса надто волога, додаємо більше борошна. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Відриваємо по шматку тісто, формуємо тістечко і укладаємо у формі, викладену папером для випікання. Так підготоване печиво випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. За цей час перемішуємо сирок Almette з цукровою пудрою. Готові тістечка їмо, занурюючи кожне в сирний діп.
Смачного!