Печивоз гарбуза з Almette

Almette

cередній

десерти

тепла

вегетаріанська

Печивоз гарбуза з Almette

Інгредієнти

300 г пшеничного борошна

1 чайна ложка порошка для печива

1 чайна ложка соди

3/4 чайної ложки солі

2 чайні ложки кориці

140 г масла

150 г дрібного коричневого цукру

1 яйце

240 г пюре з гарбуза

1 вершковий сирок Almette

100 г цукрової пудри

Cпосіб приготування

У миску насипаємо пшеничне борошно. Додаємо порошок для печива, соду, корицю. Додаємо цукор, все перемішуємо. У другу миску кладемо пюре з гарбуза, масло і яйце. Все це змішуємо. Додаємо в пюре сухі інгредієнти. Масу міксуємо, поки всі інгредієнти не поєднаються. Якщо маса надто волога, додаємо більше борошна. Духовку розігріваємо до 180 градусів. Відриваємо по шматку тісто, формуємо тістечко і укладаємо у формі, викладену папером для випікання. Так підготоване печиво випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. За цей час перемішуємо сирок Almette з цукровою пудрою. Готові тістечка їмо, занурюючи кожне в сирний діп.

Смачного!