Пісочне тісто з малиною

Hochland

cередній

десерти

тепла

вегетаріанська

Пісочне тісто з малиною

Інгредієнти

Пісочне тісто:

300г борошна
200г вершкового масла
150г цукрової пудри
4 жовтки
щіпка солі
¼ ложки ванілі

Начинка:

100г вершкового масла
100г вершкового сиру Хохланд Класік
півсклянки цукрової пудри
В залежності від тіста можете додати ванільного цукру

Cпосіб приготування

Заміси тісто, використовуючи подані інгредієнти. Загорни його пізніше в папір для випічки і постав в холодильник мінімум на годину. Збий білок, що залишився, з цукром (додай 3/4 склянки цукру невеликими порціями).

Розтопи масло і сир на повільному вогні, додай цукрову пудру і ванільний цукор. Змішуй все разом, поки не утвориться однорідна маса.
Після охолодження в холодильнику розділи тісто на дві частини, виклади одну частину на деко, поклади на неї малину, збиту білкову масу і другу частину товсто натертого тіста. Випікай близько 45 хвилин при 170 ° С. Остиглий корж залий начинкою. Можеш також посипати торт мигдалевою стружкою.

 

Смачного!