Розігріваючий крем з моркви

Almette

легкий

обід

тепла

вегетаріанська

Розігріваючий крем з моркви

Інгредієнти

1 цибулина

1 зубчик часнику

столова ложка масла

10 – 12 морквин

2 см імбиру

сік з 1 апельсина

1,5 л бульйону *

півсклянки кокосового молока

сіль, перець

трохи цукру

2 сирки Almette вершкові

Cпосіб приготування

На маслі підсмажуємо порізану кубиками цибульку і часник. Коли все почне пахнути, додаємо почищену і нарізану на шматочки моркву і почищений і натертий імбир. Моркву з імбиром, цибулею та часником смажимо 5-7 хвилин, перемішуємо, щоб перейшлися смаки. Додаємо апельсиновий сік і перемішуємо. Все заливаємо бульйоном, зменшуємо газ і варимо, поки морква не стане м’якою. Коли морква зм’якне, блендуємо суп до однорідної консистенції, додаємо кокосове молоко і перемішуємо (на невеликому газі). Перевіряємо смак і консистенцію супу. Суп повинен мати консистенцію крему. Додаємо в суп сіль, перець і трохи цукру. Суп має бути інтенсивний, з добре відчутним імбиром (якщо його замало, натріть на терці і додайте більше). Виливаємо суп на тарілку. До кожної порції додаємо щедру порцію сирка Almette.

Смачного!