





Almette
легкий
обід
тепла
вегетаріанська
Розігріваючий крем з моркви
Інгредієнти
1 цибулина
1 зубчик часнику
столова ложка масла
10 – 12 морквин
2 см імбиру
сік з 1 апельсина
1,5 л бульйону *
півсклянки кокосового молока
сіль, перець
трохи цукру
2 сирки Almette вершкові
Cпосіб приготування
На маслі підсмажуємо порізану кубиками цибульку і часник. Коли все почне пахнути, додаємо почищену і нарізану на шматочки моркву і почищений і натертий імбир. Моркву з імбиром, цибулею та часником смажимо 5-7 хвилин, перемішуємо, щоб перейшлися смаки. Додаємо апельсиновий сік і перемішуємо. Все заливаємо бульйоном, зменшуємо газ і варимо, поки морква не стане м’якою. Коли морква зм’якне, блендуємо суп до однорідної консистенції, додаємо кокосове молоко і перемішуємо (на невеликому газі). Перевіряємо смак і консистенцію супу. Суп повинен мати консистенцію крему. Додаємо в суп сіль, перець і трохи цукру. Суп має бути інтенсивний, з добре відчутним імбиром (якщо його замало, натріть на терці і додайте більше). Виливаємо суп на тарілку. До кожної порції додаємо щедру порцію сирка Almette.
Смачного!