СЕЛЯНСЬКИЙ ХЛІБ З ГРИЛЯ З ПЕЧЕНИМ ГАРБУЗОМ

Almette

легкий

сніданок

тепла

вегетаріанська

СЕЛЯНСЬКИЙ ХЛІБ З ГРИЛЯ З ПЕЧЕНИМ ГАРБУЗОМ

Інгредієнти

4 скибки селянського хліба

сирок Almette вершковий

оливкова олія

1/4 невеликого гарбуза (12 скибочок)

морська сіль

свіжомелений перець

свіжий чебрець

Cпосіб приготування

Гарбуз сам в собі лагідний, інколи можна навіть подумати що йому бракує характеру. Тому сьогодні запрошую по рецепт на гарбуз, з якого стікає смак. Запечений зі спеціями, на хрусткому селянському хлібі, змащений сирком Альметте – феноменальний смак!
Нарізаємо гарбуз шматочками і кладемо на лист, застелений папером для випікання. Гарбуз поливаємо оливковою олією і посипаємо морською сіллю та свіжомеленим перцем. Посипаємо свіжою зеленню. Печемо гарбуз 20 хвилин при 180 градусах. Зрошуємо селянський хліб олією. За хвилину до закінчення запікання гарбуза ставимо хліб у духовку. Запечені скибочки хліба намазуємо сирком Almette. На кожен скибку кладемо скибочки печеного гарбуза. Все це солимо і посипаємо зеленню.

Смачного!