





Almette
легкий
сніданок
тепла
вегетаріанська
СЕЛЯНСЬКИЙ ХЛІБ З ГРИЛЯ З ПЕЧЕНИМ ГАРБУЗОМ
Інгредієнти
4 скибки селянського хліба
сирок Almette вершковий
оливкова олія
1/4 невеликого гарбуза (12 скибочок)
морська сіль
свіжомелений перець
свіжий чебрець
Cпосіб приготування
Гарбуз сам в собі лагідний, інколи можна навіть подумати що йому бракує характеру. Тому сьогодні запрошую по рецепт на гарбуз, з якого стікає смак. Запечений зі спеціями, на хрусткому селянському хлібі, змащений сирком Альметте – феноменальний смак!
Нарізаємо гарбуз шматочками і кладемо на лист, застелений папером для випікання. Гарбуз поливаємо оливковою олією і посипаємо морською сіллю та свіжомеленим перцем. Посипаємо свіжою зеленню. Печемо гарбуз 20 хвилин при 180 градусах. Зрошуємо селянський хліб олією. За хвилину до закінчення запікання гарбуза ставимо хліб у духовку. Запечені скибочки хліба намазуємо сирком Almette. На кожен скибку кладемо скибочки печеного гарбуза. Все це солимо і посипаємо зеленню.
Смачного!