СИРНИК МАТЧА

Almette

cередній

десерти

тепла

вегетаріанська

СИРНИК МАТЧА

Інгредієнти

Корж: (тортівниця діаметром 18 см)

50 гр. масла (розтопленого)

100 г. вівсяних тістечок в шоколаді

Сирна маса:

5 вершкових сирків Almette

200 г. дрібного цукру для випічки

3 ложки пшеничного борошна

3 яйця

1 жовток

200 мл кислої сметани 18%

сік з 1 лайма

2 ложки чаю матча

Верх:

фісташки, малина

Cпосіб приготування

Розпушене масло змішуємо з покришеними тістечками. Тортівницю викладаємо папером для випікання, низ тортівниці викладаємо тістечками з маслом. Таку підготовлену тортівницю ставимо в холодильник. Сирки Almette перекладаємо в миску, додаємо цукор, борошно, яйця, матчу, сметану, сік з лайми – все разом збиваємо на гладку масу. Масу виливаємо у тортівницю. Духовку розігріваємо до 180 градусів. У духовку (на низ) ставимо жаростійкий посуд з водою. Ставимо сирник і печемо його 15 хвилин при 180 градусах. Після цього зменшуємо температуру до 110 градусів і печемо сирник ще 75 хвилин (до сухої палички). Сирник остуджуємо у вимкненій духовці. Остуджений сирник ставимо у холодильник на 3 години, щоб стягнувся. Остуджений сирник прикрашаємо чаєм матча, додаємо фісташки і малину.

Смачного!