





Almette
cередній
десерти
тепла
вегетаріанська
СИРНИК МАТЧА
Інгредієнти
Корж: (тортівниця діаметром 18 см)
50 гр. масла (розтопленого)
100 г. вівсяних тістечок в шоколаді
Сирна маса:
5 вершкових сирків Almette
200 г. дрібного цукру для випічки
3 ложки пшеничного борошна
3 яйця
1 жовток
200 мл кислої сметани 18%
сік з 1 лайма
2 ложки чаю матча
Верх:
фісташки, малина
Cпосіб приготування
Розпушене масло змішуємо з покришеними тістечками. Тортівницю викладаємо папером для випікання, низ тортівниці викладаємо тістечками з маслом. Таку підготовлену тортівницю ставимо в холодильник. Сирки Almette перекладаємо в миску, додаємо цукор, борошно, яйця, матчу, сметану, сік з лайми – все разом збиваємо на гладку масу. Масу виливаємо у тортівницю. Духовку розігріваємо до 180 градусів. У духовку (на низ) ставимо жаростійкий посуд з водою. Ставимо сирник і печемо його 15 хвилин при 180 градусах. Після цього зменшуємо температуру до 110 градусів і печемо сирник ще 75 хвилин (до сухої палички). Сирник остуджуємо у вимкненій духовці. Остуджений сирник ставимо у холодильник на 3 години, щоб стягнувся. Остуджений сирник прикрашаємо чаєм матча, додаємо фісташки і малину.
Смачного!