Суп з грушки та петрушки

Almette

легкий

вечеря

тепла

вегетаріанська

Суп з грушки та петрушки

Інгредієнти

  • 0,5 кг кореня петрушки,
  • 1 груша,
  • 2 столові ложки масла,
  • склянка молока,
  • 0,5 л овочевого бульйону,
  • пів чайної ложечки мускатного горіха,
  • сіль/перець за смаком,
  • 1 вершковий сирок Almette

Cпосіб приготування

Очистіть петрушку. Дві відкладаємо, решту ріжемо шматочками. Грушу миємо, ріжемо шматочками, усуваючи насіння. На ложці масла в каструлі підсмажуємо петрушку та грушу. Все це заливаємо молоком і мішаємо. Через декілька хвилин наливаємо в каструлю бульйон і все перемішуємо. Приблизно через 20 хвилин, коли петрушка зм’якне, блендуємо суп, поки не стане однорідним. Присмаклвуємо наш крем сіллю, перцем та мускатним горіхом.

 

Відкладену петрушку нарізуємо за допомогою овочечистки тонкими стрічками. На сковороді розігріваємо масло і підсмажуємо стрічки петрушки. Солимо, додаємо перець. Коли стрічки петрушки підрум’яняться, вимикаємо газ. Розливаємо гарячий суп у миски. Додаємо порцію (велику столову ложку) сирка Almette та чіпси з петрушки. Посипаємо все свіжо змеленим перцем.

 

* Чіпси з петрушки – це чудова закуска. Ви можете приготувати чіпси з моркви чи ярмужа точнісько так само – ідеально, смачно та корисно!

Смачного!