





Almette
легкий
вечеря
тепла
вегетаріанська
Теплий салат з перлової крупи, батату, гранату та Almette
Інгредієнти
склянка перлової крупи
1 батат
пів гранату
горіхи
лимонний сік
оливкова олія
зелень
сіль, перець
2 сирки Almette
Cпосіб приготування
Батат чистимо, нарізуємо кубиками, поливаємо олією, посипаємо сіллю і зеленню і запікаємо 45 хвилин при 180 градусах. Зварену перлову крупу перекладаємо у миску. До перлової крупи даємо запечений батат. До перлової крупи та батату додаємо зерна гранату. Горіхи подрібнюємо і додаємо в салат. Улюблену зелень подрібнюємо і додаємо до перлової крупи. Салат зрошуємо лимонним соком і додаємо оливкову олію. В кінці додаємо в салат порцію сирка Almette. Присмаковуємо страву сіллю і перецем, перемішуємо. Так приготований салат перекладаємо у контейнер та беремо з собою в школу або в гірську подорож 🙂
Смачного!