Теплий салат з перлової крупи, батату, гранату та Almette

Almette

легкий

вечеря

тепла

вегетаріанська

Теплий салат з перлової крупи, батату, гранату та Almette

Інгредієнти

склянка перлової крупи

1 батат

пів гранату

горіхи

лимонний сік

оливкова олія

зелень

сіль, перець

2 сирки Almette

Cпосіб приготування

Батат чистимо, нарізуємо кубиками, поливаємо олією, посипаємо сіллю і зеленню і запікаємо 45 хвилин при 180 градусах. Зварену перлову крупу перекладаємо у миску. До перлової крупи даємо запечений батат. До перлової крупи та батату додаємо зерна гранату. Горіхи подрібнюємо і додаємо в салат. Улюблену зелень подрібнюємо і додаємо до перлової крупи. Салат зрошуємо лимонним соком і додаємо оливкову олію. В кінці додаємо в салат порцію сирка Almette. Присмаковуємо страву сіллю і перецем, перемішуємо. Так приготований салат перекладаємо у контейнер та беремо з собою в школу або в гірську подорож 🙂

Смачного!