Фарширований цукіні

Hochland

cередній

вечеря

тепла

невегетаріанський

Фарширований цукіні

Інгредієнти

1 велика або дві маленькі цукіні
-дві курячі грудки
-100 г пшона
-2 моркви середнього розміру
-банка кукурудзи
-цибуля
-зубчик часнику
-сіль і перець

Соус:
-приблизно 1/2 склянки молока
– вершковий сир Хохланд 4 сири
– 1-2 столові ложки олії

Верх (необов’язково):
– жменя тертого сиру
– лимонний сік для приправлення і петрушка

 

Cпосіб приготування

Пшоно відварити до розсипного стану у трохи підсоленій воді і відставити.
Дрібно наріжте курячу грудку і посоли.
Розігрій духовку до 180 градусів.
Кабачки помий і обсуши, розріж уздовж на 2 частини. Видали серцевину. Подрібни м’якоть на дошці і поклади в середню миску.
Очисти моркву від шкірки і натріть її на крупній тертці. З’єднай в мисці з м’якоттю кабачків.
Дрібно наріж цибулю і часник. Розігрій на сковороді олію.
Обсмаж цибулю з часником, потім додай інші овочі (морква, м’якоть, кукурудза), сіль і додай трохи молока. Через деякий час поклади птицю на пательню, обсмаж її таі приправ за смаком.
В кінці додай варену крупу, сир «Хохланд» 4 сири і полий лимонним соком.
Все ретельно перемішай і тримай 2-3 хвилини на вогні, постійно помішуючи.
Натри пусті кабачки сіллю і перцем, а потім ретельно нафаршируй начинкою. Посип тертим сиром. Випікай на деко, вистеленому фольгою або папером для випікання, 30-40 хвилин (поки кабачки не стануть м’якими). Прикрась петрушкою.

 

Смачного!