





Almette
легкий
десерти
тепла
вегетаріанська
Фрі з яблук
Інгредієнти
4 яблука
100 г нутового борошна
100 г дрібного цукру
1 столова ложка кориці
2 вершкові сирки Almette
Cпосіб приготування
Яблука миємо, тонко чистимо від шкірки та ріжемо на четвертинки. Усуваємо насіннєві гнізда. Духовку нагріваємо до 180 градусів, лист застеляємо папером для випікання. Кожен шматочок яблука обмакуємо у мисці з нутовим борошном, а потім у мисці з цукром та корицею. Так приготовані яблука печемо приблизно 25 хвилин – поки вони не стануть хрусткими. Яблука їмо, занурюючи кожен кусок у сирок Almette.
Смачного!