Фрі з яблук

Almette

легкий

десерти

тепла

вегетаріанська

Фрі з яблук

Інгредієнти

4 яблука

100 г нутового борошна

100 г дрібного цукру

1 столова ложка кориці

2 вершкові сирки Almette

Cпосіб приготування

Яблука миємо, тонко чистимо від шкірки та ріжемо на четвертинки. Усуваємо насіннєві гнізда. Духовку нагріваємо до 180 градусів, лист застеляємо папером для випікання. Кожен шматочок яблука обмакуємо у мисці з нутовим борошном, а потім у мисці з цукром та корицею. Так приготовані яблука печемо приблизно 25 хвилин – поки вони не стануть хрусткими. Яблука їмо, занурюючи кожен кусок у сирок Almette.

Смачного!